4.11.17

Novembre'17 Sant Sadurní de Gallifa.

Ja hi tornem a ser. Ja vam començar la temporada amb la marxa-passeig de l'UEC i ara tenim ja al davant la primera que organitzem propiament nosaltres com a entitat. 
Teníem prevista la sortida a la vall d'Olzinelles, però una cursa ciclista amb un gran nombre de participants i  a més coincident amb el recorregut, ens ha fet decidir a desestimar-la i proposar-vos una ruta alternativa. Així doncs anirem de Castellterçol  a Gallifa. Sortirem del poble en direcció sud, passarem a tocar del Munt, una casa de pagès, ara de turisme rural, anirem pujant suaument fins arribar a l'església de Sant Julià d'Oíxuls, lloc on esmorzarem i gaudirem d'una vista panoràmica sobre el cantó Nord, Moiànès, Cadí... Continuarem per una lleu pujada seguint el mateix sentit de la marxa i després baixarem fins al coll de Sant Sadurní. Qui vulgui podrà venir fins a l'ermita del sant, cosa que recomano, per gaudir de la vista, en especial sobre el Vallès. Des d'aquest coll anirem baixant passant prop de Sobregrau fins arribar a la carretera de Gallifa, lloc on ens esperarà l'autocar.
Són uns 12 km, fàcils de fer, alguns d'ells absolutament nous per a l'entitat i per indrets amb un notable interès paisatgístic.
Us hi esperem.


Sant Sadurní de Gallifa des del Vallès